English Image Map
Amikor nem tudjuk megőrizni a természetet a maga valójában, akkor olyan építészetre és települési formák kialakítására kell törekedjünk. amelyek a legkevéssé károsítják azt.

Zvi Hecker

környezet

A Zsámbéki medence Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő része, amit többek között a már a régióban létrejött számos beruházás és jövőben várható fejlesztés is igazol.

Az ingatlan Budapest nyugati kapujában található, Szomor község mellett, az M1-es autópálya közelében. Számos jelentős ipari és logisztikai park van az ingatlan 10-20 kilométeres körzetében, továbbá a régióban olyan jelentős beruházások találhatók mint például a Etyekwood vagy a Tópark beruházás, mely várhatóan Közép-Kelet Európa legnagyobb iroda és térségi központfejlesztése lesz. Szintén a régióban valósul meg a több mint 5000 hektár területet és 20 éves koncepciót átfogó Talentis program, melyet Közép-Kelet Európa első Szicilumvölgyének tekinthetünk.


kornyzet_terkep_vagott

 
 
Egyedülálló fejlesztés a Budapesti Városrégióban, a magyar kreatív ipar központjában. A nyugodt környezet és az alkotó munka helyszíne: lakópark és erdő. Azoknak ajánljuk, akik otthon is dolgoznak, fontos a környezet és az inspiráció, legyen az filmkészítés, egyetemi oktatás, innováció vagy iparművészet. Egészséges környezetben lévő valódi otthon, a kultúra, az alkotó munka, a mobilitás tere.